Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η πιστωτική κάρτα και ένα τσουβάλι πατάτες!

Το περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη όταν ένας μανάβης έλαβε μια μέρα μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό.

Η πιστωτική κάρτα και ένα τσουβάλι πατάτες!

Εκνευρισμένος με το γεγονός, καθώς δεν θέλει να βλέπει στα μάτια του πιστωτική κάρτα, τηλεφωνεί στον διευθυντή της τράπεζας για να του ζητήσει εξηγήσεις.

«Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;», φέρεται να του είπε και η απάντηση του διευθυντή ήταν εντελώς παράλογη: «Εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή».

Αμέσως την επόμενη μέρα πήγε στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες, πάνω από 20 κιλά!

Αφότου ακύρωσε την κάρτα, πήγε στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο λέγοντάς του: «Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...