Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

«Κανείς Έλληνας δεν είναι τίμιος!»

Η κρίση αυτογνωσίας που πέρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως όλα δείχνουν, δεν κράτησε πολύ, καθώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέρχεται με νέες προκλητικές δηλώσεις του τύπου «στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης».

«Κανείς Έλληνας δεν είναι τίμιος!»

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης και αν υπάρχει έστω και ένας τότε θα πρέπει να του στήσουμε άγαλμα.

«Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι, ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα, υποστήριξε ότι θα ήταν πολύ άσχημο για το μέλλον της χώρας μας και για την ιστορία να εξάγουμε το συμπέρασμα πως κάποιοι έκλεψαν τα χρήματα των Ελλήνων και αυτή είναι η αιτία της κρίσης.

«Το 70% των δαπανών του κράτους είναι για μισθούς και συντάξεις, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, γι’ αυτό είπα ότι όλοι μαζί τα φάγαμε!», σημείωσε, επεξηγώντας το αλησμόνητο «μαζί τα φάγαμε».

Η διαφθορά στο Δημόσιο, κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, προέκυψε από τους πολίτες που πληρώνουν «γρηγορόσημο», για να κάνουν πιο γρήγορα τη δουλειά τους, ενώ ο ίδιος είδε τη γενικευμένη διαφθορά να έρχεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης τετραετίας του Κώστα Σημίτη.

«Υπάρχουν, άραγε, κάποιοι που δεν ανήκουν στο σύστημα; Για παράδειγμα, τα μικρά κόμματα που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση είναι αθώα;», διερωτήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Πηγή: cosmo.gr

1 σχόλιο:

dimotis-paggeou είπε...

ρε γαμώτο ακρίβυναν και τα ναύλα και τα γιαούρτια, αλλά ο Θεόδωρος δεν κατανοεί ότι διάγει την τελευταία θητεία σαν βουλευτής και μετά θα τα τρώει μόνος του.
Έλεος

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...