Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Επεισόδια μετά από επίθεση κουκουλοφόρων σε μέλη σωματείου στην Καβάλα

Προθεσμία για την Τετάρτη το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί, ζήτησε και πήρε ένας 33χρονος, που συνελήφθη, τα ξημερώματα της Κυριακής, από αστυνομικούς, κατά τη συμπλοκή ομάδας αντεξουσιαστών με ομάδα νεαρών, προερχόμενων από τον ακροδεξιό χώρο, στο κέντρο της Καβάλας.Κατά τη συμπλοκή, οι αστυνομικοί έκαναν πάνω από δέκα προσαγωγές νεαρών, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 33χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ομάδα περίπου 50 ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες, επιτέθηκαν με ξύλινα ρόπαλα, αλυσίδες, πέτρες και μολότοφ, σε ομάδα περίπου 14 ατόμων, μελών τοπικού Σωματείου, ενώ κατά τη διαφυγή τους, έβαλαν φωτιά σε τρεις κάδους απορριμμάτων.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο από τα μέλη του Σωματείου, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

το χώρο της επίθεσης, βρέθηκαν- μεταξύ άλλων -και κατασχέθηκαν μία μολότοφ και πλήθος θραυσμάτων από μολότοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...