Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 17:39

Νέες γεωτρήσεις στο κοίτασμα του Πρίνου

Σήμερα το πρωί τίθεται σε εφαρμογή του νέο γεωτρητικό πρόγραμμα της Energean Oil & Gas, στη θαλάσσια περιοχή τού κόλπου της Καβάλας.
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΨΟΥΣ 60 ΕΚΑΤ. ΔΟΛ.
Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean Oil & Gas, κ. Μαθιός Ρήγας, αποκάλυψε ότι το νέο επενδυτικό πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί είναι της τάξης των 60.000.000 δολαρίων: «Φιλοδοξούμε, με τέσσερις νέες γεωτρήσεις στο υφιστάμενο κοίτασμα, να διπλασιάσουμε την ημερήσια παραγωγή. Μας ευνοεί το γεγονός ότι η τιμή του πετρελαίου είναι σταθερά πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι. Αυτήν τη στιγμή βγαίνουν ημερησίως 1.600 με 1.800 βαρέλια, οπότε μέχρι το τέλος του χρόνου αισιοδοξούμε πως η ποσότητα αυτή θα διπλασιαστεί».
Παράλληλα, ο κ. Ρήγας επεσήμανε το γεγονός ότι οι νέες γεωτρήσεις θα ενισχύσουν περαιτέρω το δυναμικό τής Kavala Oil και θα δώσουν μια νέα προοπτική στην επιχείρηση -κάτι που συνεπάγεται διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας, αλλά και δημιουργία νέων θέσεων, με ενίσχυση των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης, αλλά και με στήριξη της τοπικής και της εθνικής οικονομίας, γενικότερα.

0 Comments On " Νέες γεωτρήσεις στο κοίτασμα του Πρίνου"

NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

MSFREE.GR - www.msfree.gr

VIDEO

Loading...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΑΡΧΕΙΟ

Συνολικές προβολές σελίδας

Blogger Templates

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

KAΙΡΟΣ

LIVE 48 ώρες για την ΚΑΒΑΛΑ στο τέλος

Αναγνώστες

VIDEO AO KABAΛΑΣ

Loading...