Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Να θυμόμαστε ..για τον ΑΟΚ..!!!

Είναι καιρός να θυμηθούμε τι έγινε το 2004 όταν η ομάδα μας ήθελε την συγχώνευση με την ομάδα των Ν.Πόρων.
Η Καβάλα μας ήταν στην Γ Εθνική και η ομάδα της Κατερίνης στην Β Εθνική . Πρόεδρος για την ομάδα της Πιερίας ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος που όπως αποδείχτηκε ήταν βαρώνος των ναρκωτικών...χαρακτηριστικά αυτά που ανέφερε ένας πράκτορας του ΟΠΑΠ. ..κάποιος ζήτησε τον αξιωματικό «M». «Είμαι ο Κατερινιώτης» του είπε. «Ο Αγγελόπουλος κατέθεσε σήμερα στην Εφορία βεβαίωση πως κέρδισε από τον ΟΠΑΠ ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ. Μέσα σε τρία χρόνια έχει καταθέσει βεβαιώσεις πως κέρδισε 2 δισ. δρχ. Γιατί δεν τον πιάνετε αφού ξέρετε ότι ξεπλένει κέρδη από ναρκωτικά; Είναι δυνατόν να έχει κερδίσει 500 δελτία;».

Το δικαστήριο επιβάλλει στους Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Γιώργο Μαραγκουδάκη και Νίκο Γαβρίλη για τη μεταφορά των ναρκωτικών την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, δήλωσε χθες λίγο πριν από την ολοκλήρωση της δίκης ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου.

Στο διάστημα αυτό προσπαθούσε να απεμπλακεί από την ομάδα των Ν.Πόρων ο πρόεδρός του ΑΟΚ Τούλης προσπάθησε να κάνει το ντιλ αλλά
η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης απέρριψε την αίτηση της Καβάλας για συγχώνευση με το αιτιολογικό ότι εκκρεμεί έρευνα του ΣΔΟΕ για τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, πρώην ισχυρό άνδρα του Ποσειδώνα, ο οποίος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. Με τα νέα δεδομένα λοιπόν η ομάδων των Πόρων παύει να υφίσταται.

Το σκεπτικό γνωστό και απόφαση εδώ..
Επίσης, ο αθλητικός δικαστής απέβαλε την ΠΑΕ Ποσειδών Ν.Πόρων από το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας και αποφάσισε τον υποβιβασμό της στην Γ Εθνική, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. (άρθρα 17 και 35 του ΚΑΠ).


Όλα αυτά έρχονται στο προσκήνιο ξανά για τον ΑΟΚ...και το μέλλον του στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Δεν μπορεί ένας καταζητούμενος και ένας που εκκρεμούν αποφάσεις δικαστικές να αφανίσει μια ομάδα μια πόλη .

Δεν είναι δυνατόν μια ιστορική ομάδα όπως της Καβάλας που η φυσική της θέση και η ιστορία της είναι στην Καβάλα να παίζει στη Θεσσαλονίκη ή να μετονομάζεται κάθε φορά σύμφωνα με τις ΄΄ορέξεις΄΄ του εκάστοτε μεγαλομετόχου. Έχω λοιπόν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουν στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Αστείες και προκλητικές οι δηλώσεις τους που παίρνουν απαντήσεις απο ΛΦΚ..Δεν μας προκάλεσε καμία εντύπωση η ανακοίνωση του κ.Ψωμιάδη στην οποία συναντήσαμε μόνο αντιφάσεις και αχαριστία. Κατ’αρχήν, θα μας ήταν μεγάλη η χαρά αν αφήνατε την ομάδα μας έτσι όπως την παραλάβατε τίμια και αμόλυντη στην Γ’Εθνική και όχι όπως τώρα που προσπαθείτε να την καταστρέψετε και αυτήν όπως τόσες άλλες.

Σταυρακη ή (παιδοβούβαλο,μπουχέσα κάπως έτσι σε λένε), εσένα λέω που στην εισαγγελία δήλωνες άσχετος και αχυράνθρωπος του μπαμπά σου και τώρα υπογράφεις ανακοινώσεις κατά δημοτικών αρχών και βουλευτών ..............

Μια χαρά καλό του έκανε του μπαμπά σου το κλίμα στην Καβάλα, ούτε αίμα έφτυνε ούτε τίποτα, ντούρος με το πούρο του και με τα όλα του, φτου φτου φτου να μην τον ματιάσω

Ώστε με πολλές ώρες προσωπικής εργασίας την ανέβασες την ομάδα ε; δεν μας λες και εμάς καμιά ιδέα, κανένα σίγουρο έστω και από το κοπα αμερικα...

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.....

Όσο για τους φιλάθλους του Καβακλή ....ή Ηραβάλα ...μόνο εμετό μου προκαλούν .Μια ζωή το έπαιζαν Μακεδονομάχοι ...ας βάλουν τώρα και την σημαία των Σκοπίων στο μπλουζάκι τους ..οι γλοιώδεις γριές...!!

Θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η θέση της αυτόνομης θύρας 10? (ξεχάσανε εύκολα την συμμετοχή στο κάλεσμα τους την παρουσία του ΣΦΑΟΚ)

Οι δημοσιογράφοι του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη θα είναι αιώνια υπόλογοι για αυτό που πάει να γίνει. (βλέπε ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ- ΚΟΚΚΙΝΟΣ) Από το φόβο μην πέσει η ομάδα Δ και χάσουν τα όποια μουρμούρια τους αναλογούσαν, έχουν ξεκινήσει απίστευτη εκστρατεία εδώ και 2 εβδομάδες για να μας πείσουν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα διαλυθεί όπως και να χει, οπότε μια χαρά είναι η λύση Ψωμιάδη.

Ντροπή για την ιστορία του Ηρακλή. Μεγαλύτερη από το να έπαιζε Β εθνική. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει αηδία. Ένα παιχνίδι συμφερόντων των μεγαλοπαραγόντων και τίποτε άλλο.

Είναι ντροπή για τον Ηρακλή να ψηφίζει υπέρ του εξ αφανισμού μιας ομάδας όπως η Καβάλα για να σώσει το τομάρι του.


Μία ερώτηση σε όλους αυτούς τους ξεδιάντροπους που ψήφισαν υπέρ της κατάντιας του Ηρακλή, αφού ήθελαν μια ομάδα να βλέπουν στην Α΄γιατί δε διάλεγαν μία στην τύχη και να πήγαιναν να φωνάζουν όσο θέλουν, γιατί αυτό το έκτρωμα που δημιουργείται μόνο Ηρακλής δεν θα είναι αφού προέρχεται από τερατογένεση.


ΑΟΚ ΜΟΝΟ .....



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to mouni tis manas sas...IRA OLE OLE

Ανώνυμος είπε...

αντε μωρη κολογρια το ντροπη γραφετε με -Η-

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...