Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

"Ψεύδη και αχαριστία"

"Ψεύδη και αχαριστία"

Οι οπαδοί, μάλιστα, σχολιάζουν ότι θα ήταν καλύτερα να αφήσει ο Σταύρος Ψωμιάδης την ομάδα τίμια και αμόλυντη, όπως την βρήκε στη Γ΄ Εθνική...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν μας προκάλεσε καμία εντύπωση η ανακοίνωση του κ.Ψωμιάδη στην οποία συναντήσαμε μόνο αντιφάσεις και αχαριστία. Κατ’αρχήν, θα μας ήταν μεγάλη η χαρά αν αφήνατε την ομάδα μας έτσι όπως την παραλάβατε τίμια και αμόλυντη στην Γ’Εθνική και όχι όπως τώρα που προσπαθείτε να την καταστρέψετε και αυτήν όπως τόσες άλλες.

Θα θέλαμε όμως πολύ να ξέρουμε πότε λέτε αλήθεια αφού στον 9ο ανακριτή δηλώσατε πως δεν ασχολούσασταν με την ομάδα και απλά κατείχατε τις μετοχές ενώ σήμερα λέτε ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλαδή αφιερώσατε σε αυτήν πολύ προσωπικό χρόνο και χρήμα! Όσο για τα χρήματα που ξοδέψατε όλα αυτά τα χρόνια, τόσο η δικαιοσύνη όσο και οι κερδοφόροι ισολογισμοί της ΠΑΕ, μάλλον καταμαρτυρούν το αντίθετο. Εκτός και αν, μπερδευτήκατε σαν 26χρονο παιδί (χαρακτηρισμός του δικηγόρου σας) με τους ζημιογόνους ισολογισμούς του Ηρακλή.

Επίσης, ο κόσμος που ήταν στο συλλαλητήριο ήταν στην πλειοψηφία του αυτός που τόσα χρόνια σας στήριζε και αγόραζε διαρκείας παρά τις προσβολές και την αδιαφορία σας, αφού μόνο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς είχατε να του προσάψετε την στιγμή μάλιστα που είστε ο μοναδικός πρόεδρος της Superleague που ποτέ δεν τον έχει δει κανείς σε μια συνέντευξη τύπου να κάνει έστω ένα άνοιγμα στον κόσμο. Όσον αφορά τους φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα και προτιμούσαν να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια από τις καφετέριες, είναι αυτοί που σήμερα νιώθουν δικαιωμένοι από την επιλογή τους να μην έρχονται στο γήπεδο από την μέρα που αναλάβατε.

Η πρόφαση σας για την μεταφορά της έδρας του ΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη λόγω των κακών σχέσεων με τον Δήμο Καβάλας δεν πείθει κανέναν αφού το είχατε προαποφασίσει 2 μήνες τώρα και το αποδείξατε με όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις σας τις οποίες επιβεβαιώνει και ο επίσημος Ηρακλής και δεν τον διαψεύδετε. Ενώ, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας για να καταφέρετε να τα βρείτε από την μια συναντούσαμε την θετική ανταπόκριση του Δήμου μας για να συζητήσει και από την άλλη την απόλυτη άρνηση σας. Ακόμα και οι υπάλληλοι-συνεργάτες σας στην ΠΑΕ ΑΟΚ μέχρι χθες ήταν υπέρ σας σε αυτή την σικέ διαμάχη αλλά πλέον σας ξεμπροστιάζουν!

Η προσπάθεια σας για τον αφανισμό του ΑΟΚ και την μετονομασία του σε νέο Ηρακλή, δεν θα περάσει και γι’αυτό καλούμε τον κόσμο μας σε επαγρύπνηση και σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Δευτέρας. Απαιτούμε να πάψεις να αναφέρεσαι στην Καβαλιώτικη καταγωγή σου γιατί αυτή την πόλη δεν την σεβάστηκες και δεν την αγάπησες ποτέ, και είσαι ανεπιθύμητος.

Τέλος, απαιτούμε από την πολιτεία στην οποία αναφέρεστε προκλητικά στην ανακοίνωση σας, επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λάβει τα μέτρα της ενώ εσείς θα πρέπει να παραδώσετε τις μετοχές σας.

ΥΓ: Και με τον Δήμο Άνω Λιοσίων είχατε τα ίδια προβλήματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...