Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Εκπτώσεις από 15 Ιουλίου

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις. Λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011. Λόγω της οικονομικής κατάστασης αναμένεται τα ποσοστά των εκπτώσεων να είναι μεγάλα.

Εκπτώσεις από 15 Ιουλίου

Ήδη, οι καταναλωτές στα περισσότερα μαγαζιά, βρίσκουν σημαντικές προσφορές.

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Συγκεκριμένα, τα σημεία που επισημαίνονται είναι:

- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.

- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση, για παράδειγμα «30% έκπτωση».

Αναφορικά με τους καταναλωτές, ο Σύλλογος συστήνει να επιλέγουν τα προϊόντα που προτίθενται να προμηθευτούν, ύστερα από έρευνα της αγοράς και με γνώμονα τη ποιότητά και τη σχέση τελικής τιμής έκπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...