Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πλιάτσικο στο παλάτι της πολυτέλειας του Καντάφι +13photos

Πριν μια εβδομάδα οι φρουροί του Καντάφι έφυγαν το εξοχικό παλάτι του Συνταγματάρχη της Λιβύης και οι απλοί άνθρωποι είδαν τι κρυβόταν τόσα χρόνια πίσω από τους τεράστιους μαντρότοιχους.
Το πλιάτσικο ήταν δεδομένο αλλα στις φωτογραφίες πιο κάτω θα δείτε ότι παρόλες τις καταστροφές το εξοχικό δείχνει ακόμα και τώρα την πολυτέλεια που ήθελε ο ηγέτης της Λιβύης.
Μέσα σε λόφους πάνω από την περιοχή Al Bayda, βόρεια της Βεγγάζης, έχει 40 δωμάτια, πισίνα ,γήπεδα ,κήπους και γενικά ένα μια πλούσια εξοχική κατοικία.
Το πραγματικό όμως μυστικό της βίλα είναι ότι από κάτω βρίσκεται ένα τεράστιος υπόγειος λαβύρινθος γεμάτος με οπλισμένες σήραγγες, υπνοδωμάτια και σπήλαια γεμάτα εξοπλισμό. Είναι το πυρηνικό καταφύγιο του Μοαμάρ Καντάφι. Η αποθήκη έχει όλα όσα χρειάζονται για τη διατήρηση της ζωής για αρκετούς μήνες αποκομμένοι από τον έξω κόσμο.
Κατά μήκος των διάδρομοι το καταφύγιο περιέχει ένα εξελιγμένο σύστημα υποστήριξης της ζωής με γεννήτριες και ένα σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα που είναι σχεδιασμένο για να προμηθεύει φρέσκο αέρα στην περίπτωση χημικών όπλων επίθεση.
Τα μηχανήματα φέρουν τα λογότυπα των Αμερικάνικων εταιρίων Western engineering companies και Dwyer αλλά και της ελβετικής εταιρείας LUWA….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...