Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Καβάλα 0-2 (videos)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετό, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Ελ Ζαρ, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πφέρτζελ, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο, Ντιε, Αμπντούν, Ρίος, Ονουάτσι, Νικουλάε

Στους... -20 παίζει καλύτερα! Στη Μόσχα φαίνεται πως έχουν μείνει οι παίκτες του ΠΑΟΚ που στην επιστροφή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις έγιναν έρμαιο στις ορέξεις της καλοστημένης Καβάλας. 2-0 το τελικό σκορ ..

Η Καβάλα νίκησε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνα που έγινε στην Τούμπα. Οι «Αργοναύτες» κάνοντας εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν δύο γκολ με τους Νικουλάε και Ρίος, ενώ έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να συντρίψουν τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι της Καβάλας φώναζαν «Καβάλα ζούμε, Ευρώπη να σε δούμε»
Ο Πρωταγωνιστής

Στο προηγούμενο ματς τα περίμεναν όλα από αυτόν και τους... έκαψε! Σήμερα, όμως, ήταν ορεξάτος και απέδειξε πως αποτελεί το βαρόμετρο της Καβάλας. Ο Αμπντούν ήταν απίστευτος και “ζάλισε” τόσο τον Σνάουτσνερ όσο και τον Λίνο αργότερα και σίγουρα δικαιούται να έχει παράπονα από τους συμπαίκτες του που δεν ολοκλήρωσαν αρκετές από τις εξαιρετικές προσπάθειες του στη δεξιά πτέρυγα.



Afiksi Kavalas 1
Ανέβηκε από olaPAOK. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...