Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αυξήσεις στα εισιτήρια λεωφορείων και πλοίων στην Καβάλα


Σε εφαρμογή έχει τεθεί από την πρώτη ημέρα του 2011 η απόφαση αύξησης των κομίστρων στα αστικά λεωφορεία στην πόλη της Καβάλας . Όπως δήλωσε στο σταθμό μας, σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ, Σίμος Γιοβανάκης το κανονικό (μπλε) εισιτήριο έχει αυξηθεί κατά 20 λεπτά και φτάνει το 1,10 ευρώ ενώ το μαθητικό έχει αυξηθεί από 0,50 σε 0,60 ευρώ.

Αυξήσεις ισχύουν και στο συνεχόμενο εισιτήριο που από 1,30 γίνεται 1,50 ευρώ, καθώς και στο φοιτητικό που κοστίζει πλέον 0,80 ευρώ. Όπως συμπλήρωσε ο κ. Γιοβανάκης το ΚΤΕΛ είχε να προχωρήσει σε αυξήσεις από τον 4ο μήνα του 2008 ενώ έως τις 28 Φεβρουαρίου, θα ισχύουν και τα εισιτήρια με τις παλιές τιμές.

Από εχθές, ισχύουν στις τοπικές πορθμειακές γραμμές οι νέοι αναπροσαρμοσμένοι ναύλοι επιβατών και οχημάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΝΕΘ, η αναπροσαρμογή των ναύλων κρίθηκε αναγκαία μετά τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στις τιμές του ΦΠΑ ενώ καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια, ώστε οι αυξήσεις αυτές να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό. Το εισιτήριο του επιβάτη στη γραμμή Θάσου – Κεραμωτής αυξάνεται κατά 20 λεπτά και η μεταφορά αυτοκινήτου κατά 60, ενώ στη γραμμή Πρίνου – Καβάλας το εισιτήριο του επιβάτη αυξάνεται από 4,60 σε 5,00 ευρώ. Κατά 50 λεπτά αυξήθηκε και η μεταφορά αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...