Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Στην Καβάλα αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Βουλγαρίας – Ελλάδας

Στην Καβάλα θα βρίσκεται σήμερα και αύριο αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Βουλγαρίας - Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά θέματα του Ελληνοβουλγαρικού Φόρουμ που προγραμματίζεται να υλοποιηθεί την ερχόμενη Άνοιξη στην Καβάλα.
Μετά από πρόσκληση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας Βουλγαρίας Σάββα Εμινίδη, στην Καβάλα βρίσκονται ο Βούλγαρος ομόλογός του Λιούμπεν Τατάρσκι και ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής Ομάδας Φιλίας Άνγκελ Ντασκαλόβ. Από ελληνικής πλευράς, εκτός του κ. Εμινίδη συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας της Ομάδας Φιλίας και βουλευτής Ημαθίας Θανάσης Γικόνογλου.Για σήμερα έχει προγραμματιστεί αρχικά μια συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αρχέλαο Γρανά και με τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για θέματα Τουρισμού Κώστα Παπακοσμά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφέρειας στην Καβάλα. Επίσης σήμερα στις 7 το βράδυ η βουλγαρική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Καβάλας, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο κ. Άγγελο Τσατσούλη.Η συζήτηση για το Ελληνοβουλγαρικό Φόρουμ θα γίνει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου στο γραφείο του δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...