Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοινώθηκαν οι έξι νέοι αντιδήμαρχοι Καβάλας

Περίοδος χάριτος μηδενική σε όλους ......πρέπει να κάνετε την Καβάλα όπως την προτείνατε.

ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ......ΑΝΟΧΗ ΜΗΔΕΝ..!!!

Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή για τη διαχείριση των βασικών τομέων του Καλλικρατικού δήμου, κατά τη διετία 2011-2012. Χθες, ανακοινώθηκαν τα ονόματα τω έξι αντιδημαρχών, που θα αναλάβουν καθήκοντα από το νέο έτος.

Πρόκειται για τον Χριστόδουλο Μιχαλάκη (στους τομείς Δημοτικής Αστυνομίας, Επικοινωνίας, Παιδείας και Τουρισμού), τον Αναστάσιο Σμυρλόγλου (Προγραμματισμού και Ανάπτυξης), το Θεόδωρο Παπαδόπουλο (Τοπικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Δημοτικών Διαμερισμάτων), το Θεόδωρο Μουριάδη (Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων), τον Αναστάσιο Χατζηαναστασίου (Καθαριότητας και Περιβάλλοντος) και τον Αναστάσιο Κυριατζή (Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών).

Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Δημητριάδης προτείνεται για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας. Για πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ επαναπροτείνεται η Θεοδώρα Βαβαλέσκου. Για τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας θα προταθεί η κ. Άννα Σπανδώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...