Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανετη νίκη για την Καβάλα

Αν και ο Μιλτ Παλάσιο ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε, η Καβάλα νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Ηλυσιακό με στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησαν τα 19α Μαυροσκούφεια που διεξάγονται φέτος στο PAOK Sports Arena.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το διάστημα που ανέβασε την απόδοσή της και πήρε διαφορά ήταν στην τρίτη περίοδο. Ο Ηλυσιακός φάνηκε αρκετά αδύναμος, αλλά είναι δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν ακόμη δουλειά.

Τα Δεκάλεπτα: 14-12, 31-22, 48-31, 56-47

ΚΑΒΑΛΑ (Πρίφτης): Στρναντ 5, Κοστόφ 1, Χαφ 14, Λιούις 5, Ζάρρας 2, Στεφανίδης 2, Πιεβάλιτσα 2, Γκέλιος 7, Σίμονς 11, Γεωργάκης 5, Σίμτσακ 2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Φραγκιάς): Γουΐβερ 10, Παπινιάρης 3, Κασελάκης, Παπαδάκης 3, Χατζής 7, Γκάρνικ 8, Τόμσον 2, Κουκουλάς 6, Παπαντωνίου 4, Γαλιωτός 4.

*Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Γεωργιάδης, τίμησε την ομάδα της Καβάλας για την συμμετοχή της στο πρόσωπο του γενικού αρχηγού Νίκου Πενταζίδη. Το κακό πάντως είναι ότι στο πρώτο αν μη τι άλλο παιχνίδι ήταν ελάχιστος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...