Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Την παρουσίαση του συνδυασμού του, το όνομα και το έμβλημά του, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων, παρουσιάζει σήμερα (Δευτέρα), στις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Λούσυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Καλλιοντζής.
Με όραμα και έξω από κόμματα και χρωματισμούς θα διοικήσει τον νέο Δήμο Παγγαίου ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Φιλόσογλου, όπως δήλωσε στην μεγάλη πολιτική του εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες. Παράλληλα παρουσίασε τους 150 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.
Το 7ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας στην Παναγία επισκέπτονται σήμερα οι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ποτόλιας και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Βασίλης Λιόγκας. Στις 9.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον προϊστάμενο της Α/θμιας και στη 1.30 επίσκεψη στο ΕΚΑΒ και συνάντηση με το Δ.Σ. των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...