Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Καταδίωξη με δυο νεκρούς στην Καβάλα

Δυο νεκροί και 7 ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός καταδίωξης κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών, μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην περιοχή της Καβάλας.
Ειδικότερα η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, εντόπισε σε δασική περιοχή του Αγίου Σύλλα δύο ύποπτα κινούμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα από τα οποία ακινητοποίησε και συνέλαβαν τον οδηγό του, Σύριο υπήκοο και 8 λαθρομετανάστες. Το δεύτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μη νόμιμοι μετανάστες, τράπηκε σε φυγή με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το δήμο Ελευθερούπολης Καβάλας. Στο 45ο χιλ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Αμφίπολης Σερρών-Καβάλας, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που ανέπτυξε ο οδηγός του, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος και ο 53χρονος οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, κάτοικος Ζυγού του δήμου Φιλίππων Καβάλας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...