Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ 2010: Η τελετή έναρξης Παρασκευή στις 15:00

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 15:00.

Δύο ώρες δηλαδή πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης ανάμεσα στην εθνική της διοργανώτριας χώρας και του Μεξικού (17:00).

Εκατοντάδες χορευτές, μουσικοί και άλλοι συμμετέχοντες (συνολικά 1.581 άτομα) έκαναν σήμερα τις τελευταίες πρόβες για τη μεθαυριανή τελετή, την οποία θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε 215 χώρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ.

Η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί στο εντυπωσιακό «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ και κεντρικό θέμα της θα είναι το «Καλώς ήλθατε στο σπίτι του κόσμου».

Ο νικητής των βραβείων Grammy, Αρ Κέλι, θα παρουσιάσει το κεντρικό τραγούδι με τίτλο «Σημάδι της Νίκης», με ένα τοπικό συγκρότημα να τον συνοδεύει.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της οργανωτικής επιτροπής τόνισε: «... η συμμετοχή μου στο γεγονός είναι το μεγαλύτερο πράγμα, με το οποίο έχω ασχοληθεί».
www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...