Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

16.000 ευρώ η λεία των ληστών του καταστήματος Μασούτης στα Σφαγεία






16.440 ευρώ ήταν για την ακρίβεια η λεία των δυο ληστών που το απόγευμα της Τρίτης εισέβαλαν στο κατάστημα του Μασούτη στα Σφαγεία σπέρνοντας τον πανικό σε προσωπικό και πελάτες. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας "Στις (22-06-2010) και ώρα 18,30΄, από δύο άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες , έλαβε χώρα ληστεία σε Super Market στην Καβάλα.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι τα δύο (2) προαναφερόμενα άτομα, φορώντας κράνη (full face) και γάντια, εισήλθαν στο ανωτέρω κατάστημα και, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών πελάτες και υπαλλήλους του καταστήματος, ένας από αυτούς εισήλθε στο χώρο υποδοχής και εξανάγκασε τη διευθύντρια να ανοίξει συρτάρι γραφείου, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 16.440,00 €, ενώ ο δεύτερος δράστης μετέβη σε ταμείο του καταστήματος, όπου επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει τα χρήματα. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν.

1 σχόλιο:

Act είπε...

Ε, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΛΕΙΑ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΒΑΖΩ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΝ!!

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...