Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Συνεχίζει ακάθεκτη η Καβάλα....(αν και ο Δώνης μας λέει άμπαλους)


Ο Σμολάρεκ πανηγυρίζει με τον ΟικονόμουΧορταστικό ήταν το θέαμα στο γήπεδο της Κομοτηνής, εκεί όπου η Καβάλα επιβλήθηκε του Πανθρακικού με 3-1 και πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της που τη διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.Η Καβάλα με δύο γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια αιφνιδίασε τον Πανθρακικό και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για τη νίκη. Μόλις στο έκτο λεπτό ο Σμολάρεκ από κοντά με σουτ άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ο Ονουάτσι με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα, ο οποίος φέρει ευθύνη, καθώς είχε χρόνο για να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν την καβάλα κυνηγώντας το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι της κατάκτησης του θετικού αποτελέσματος.

Με τη βοήθεια της τύχης και το Γκβοζντένοβιτς ο Μπέλεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 27' μετουσιώνοντας σε γκολ την υπεροχή του Πανθρακικού. Στον Ντεν Μος δεν άρεσε η εικόνα της ομάδος του και πραγματοποίησε δύο αλλαγές πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Είναι το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, όπου ο Ολλανδός τεχνικός κάνει αλλαγές πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα ο Λάκης πήρε τη θέση του σκόρερ του πρώτου τέρματος της Καβάλας και ο Ψωμάς αυτή του Πετκάκη. Οι κινήσεις αυτές απέδωσαν καρπούς, αφού ο Ρινκόν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...