Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Κατάχρηση σημαντικού ποσού από υπάλληλο

ImageΚατάχρηση σημαντικού ποσού από υπάλληλο του λογιστηρίου με συνεργό τη σύζυγό του διαπίστωσε κατόπιν ελέγχου η εταιρεία Forthnet, όπως σημειώνει σε σημερινή της ανακοίνωση, απαντώντας σε δημοσιεύματα του Τύπου. Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με το Ν. 3340/2005, τις υπό στοιχεία 3/347/2005 και 5/204/2000 Αποφάσεις του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ως ισχύουν, και τις παραγράφους 4.1.3.1. εδ. ε) και 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία Forthnet (εφεξής η "Εταιρεία" ή "Forthnet"), αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, επιβεβαιώνει ότι, στο πλαίσιο ελέγχου που διενεργήθηκε, διαπίστωσε την κατάχρηση σημαντικού χρηματικού ποσού από υπάλληλο του λογιστηρίου της σε συνέργεια με το σύζυγό της. Κατόπιν αυτού, η Εταιρεία υπέβαλε άμεσα έγκληση κατά των ανωτέρω προσώπων για τις κακουργηματικές πράξεις της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της απάτης ενώ ταυτόχρονα προέβη και στις απαραίτητες νομικές ενέργειες ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων για την αποκατάσταση της ζημίας που έχει υποστεί. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία, έχει ήδη προβεί στις απαιτούμενες προβλέψεις στις δημοσιευμένες οικονομικές της καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...