Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

«Αργοναύτης» ο Σόσιν!




Πολωνικό δίδυμο στη γραμμή κρούσης της Καβάλας εν όψει του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκα. Οι «αργοναύτες» μετά τον Εμπι Σμολάρεκ ανακοίνωσαν την Πρωτοχρονιά και την απόκτηση του Λούκας Σόσιν ο οποίος αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Μάλιστα ο Πολωνός επιθετικός βρέθηκε την Παρασκευή στην Ελλάδα και συμφώνησε με τους «Αργοναύτες» τους οποίους θα ενισχύσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ουσιαστικά ο δρόμος για την έλευση του Σόσιν στην Καβάλα άνοιξε με τη μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στην «Κυρία», αν και οι διοικούντες τη «νεοφώτιστη» ομάδα είχαν επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Λούκας Σόσιν αγωνιζόταν στην Ανόρθωση από το 2007 και φέτος είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (7 σαν αλλαγή) χωρίς να σκοράρει, ενώ είχε παίξει ακόμη σε ένα ματς Κυπέλλου και τέσσερα του Europa League σκοράροντας από μία φορά. Παράλληλα έχει 4 εμφανίσεις και 2 γκολ με την εθνική Πολωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...