Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Σε ρινγκ μετατράπηκε η ψαραγορά της Καβάλας.


Θερμό επεισόδιο προκλήθηκε στα ψαράδικα της Δημοτικής Αγοράς της Καβάλας, όπου ιδιοκτήτες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα μια γυναίκα ιδιοκτήτρια ψαράδικου να υποστεί υπερτασικό σοκ!

Οι προστριβές μεταξύ των Ιχθυοπωλών της Δημοτικής Αγοράς της Καβάλας είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι. Ο λόγος ο ανταγωνισμός. Κάποιοι από αυτούς βρίσκονται στο μπροστινό μέρος με αποτέλεσμα να αποτελούν μια από τις πρώτες στάσεις των καταναλωτών.
Η οικονομική κρίση και οι δυσκολίες που υπάρχουν γενικά στην αγορά, κάνουν τον ανταγωνισμό ακόμη δυσκολότερο, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους Ιχθυοπώλες να παραπονιούνται για τη θέση που βρίσκεται το κατάστημα τους. «Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στη Δημοτική Αγορά, είναι ότι δεν είμαστε στα μαγαζιά μας και βγαίνουμε έξω από τα όρια τα επιτρεπτά που πρέπει να έχουμε τα τελάρα μας. Ορισμένοι δε συμμορφώνονται Δε τα βάζουν εκεί που πρέπει να βάλουνε τα ψάρια τους. Βγαίνουνε προς τα έξω δίπλα και παραδίπλα. Αυτό είναι παράνομο» λέει ο κ. Πέτρος Μαρκόπουλος Ιχθυοπώλης.

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας κ. Αλέξανδρος Βρεττός, προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης της αγοράς ενώ γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τελειώσουν οι εργασίες όσο το δυνατόν συντομότερα. Παράλληλα ο κ. Βρεττός τονίζει ότι το γεγονός πως σημειώνονται κάποια επεισόδια μεταξύ των καταστηματαρχών δεν σημαίνει ότι η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση της Δημοτικής Αγοράς.
Όλα αυτά συνέβησαν μετά τη δέσμευση του Δημάρχου Καβάλας κ. Κωστή Σιμιτσή και του προέδρου της ΔΑΝΕΚ κ. Μιχάλη Χρυσομάλλη να μπει σε εφαρμογή ο κανονισμός λειτουργία της Δημοτικής Αγοράς. Όπως τόνισε ο Διευθυντής της Δημοτικής Αγοράς, ο κανονισμός τίθεται σε ισχύ από τη Δευτέρα, με τη βοήθεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει της Δημοτικής Αστυνομίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...