Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ετοιμότητα ενόψει των εκλογών της Κυριακής

Σε ετοιμότητα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της Κυριακής. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Πρόγραμμα ψηφοφορίας έχει αναρτηθεί σε διάφορα σημεία και στα εκλογικά τμήματα για να ενημερωθούν έγκαιρα οι εκλογείς σε ποιο τμήμα θα ψηφίσουν. Την ημέρα των εκλογών οφείλουν να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ ή μη, ή άδεια οδήγησης, ή βιβλιάριο υγείας όλων των ταμείων ή και τυχόν κομμένα δελτία αστυνομικής ταυτότητας, για τη σχετική αναγνώρισή τους από τις οικείες εφορευτικές επιτροπές.
Ανοικτό θα παραμείνει το γραφείο ταυτοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, την ώρα δηλαδή που θα κλείσουν οι κάλπες.
Ειδικό συνεργείο από υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας θα εργάζεται στο Δημαρχείο για να εξυπηρετεί τους δημότες εκλογείς και τους δικαστικούς αύριο Παρασκευή από τις 07.30 έως τις 3 το απόγευμα, το Σάββατο από το πρωί έως τα μεσάνυκτα και την Κυριακή από τις 6.30 μέχρι το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.
Οι ετεροδημότες του δήμου Καβάλας θα ψηφίσουν στο 12ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Ιωάννου.
Μέσω SMS, με μήνυμα από κινητό θα σταλούν απευθείας στο Υπουργείο Εσωτερικών τα αποτελέσματα από 56 εκλογικά τμήματα του νομού Καβάλας, από το σύνολο των 280.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...