Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Τώρα ανακάλυψαν τις παρενέργειες των αντιϊκών στα μικρά παιδιά

flueant1

Αφού πριμοδότησαν με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ τις φαρμακοβιομηχανίες που παρασκευάζουν εμβόλια για την παλιά και νέα γρίπη, τώρα οι επιστήμονες «ανακάλυψαν» ότι η υπερβολική χρήση του Tamiflou, του Relenza και των άλλων αντιγριπικών εμβολίων ενδεχομένως να έχουν επικίνδυνες παρενέργειες σε μικρά παιδιά όταν χρησιμοποιούνται αλόγιστα.

Έρευνα Βρετανών επιστημόνων ανέδειξε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και συνέστησαν συντηρητική αγωγή όταν υπάρχουν συμπτώματα γρίπης. Βέβαια, η έρευνα βγήκε αφού άδειασαν τους προηγούμενους μήνες τα φαρμακεία από αντι-ιικά φάρμακα και ποιος ξέρει ποιοι και πόσο τα χρησιμοποίησαν παγκοσμίως.

Οι γονείς θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στην υπερβολική χρήση των φαρμάκων αυτών και να συμβουλεύονται τους γιατρούς.

Όσο για τις βιομηχανίες, δεν θα χάσουν αφού οι ίδιες είναι που παρασκευάζουν το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης το οποίο θέλουν να δώσουν μαζικά σε όλο τον κόσμο χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες πολύμηνες δοκιμές. Ενέσπειραν τον κίνδυνο της μαζικής θανατηφόρου νόσου ώστε όλοι να περιμένουν με αγωνία το εμβόλιο, αλλά οι ίδιες δεν είναι σε θέση να πουν πότε κι αν θα είναι το φάρμακο απόλυτα ασφαλές…


antinews.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...