Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Επιστολή δημάρχου Καβάλας στον πρωθυπουργό για τις εκτάσεις στο Εσκί Καπού

Ανταλλάγματα για τις εκτάσεις που «ληστρικά» αφαίρεσε από το δήμο Καβάλας επί δεκαετίες το κράτος στην περιοχή του Εσκί Καπού, ζητά με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής. Μιλώντας το μεσημέρι στην ΕΡΑ Καβάλας ο κ.Σιμιτσής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι στην επιστολή αυτή, η οποία κοινοποιείται επίσης στους πολιτικούς αρχηγούς, τους τοπικούς βουλευτές, νομάρχη και υπερνομάρχη, ο δήμος Καβάλας ζητά –ως αντάλλαγμα-το στρατόπεδο Ασημακοπούλου, τα 120 στρέμματα στη ΔΕΠΟΣ και την πρώην Καπναποθήκη του Ελληνικού Οργανισμού Καπνού στο Περιγιάλι.
Στο μεταξύ, ο δήμος Καβάλας καλεί σήμερα σε συνάντηση εργασίας τοπικούς φορείς και ιδιώτες επιχειρηματίες, με αφορμή πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (στο οποίο συμμετέχει) για την αξιοποίηση των παλαιών στρατοπέδων μέσω επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...