Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ρινκόν η επιστροφή...


rinkon300.jpgΣτο ποδόσφαιρο τελικά, ποτέ μη λές ποτέ!
Έτσι παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος βρέθηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά στις απαραίτητες μετρήσεις, υπερίσχυσε η σπουδαία ποδοσφαιρική του αξία και οδήγησε τον Σταύρο Ψωμιάδη στη λήψη της απόφασης για την απόκτησή του.

Ο Ρινκόν υπέγραψε μάλιστα διετές κλειστό συμβόλαιο, έχοντας δώσει υποσχέσεις στους διοικούντες την Καβάλα ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ξεδιπλώσει στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας το ταλέντο του και να προσφέρει αυτά που εκείνοι περιμένουν.


Στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου υπάρχουν κάποιοι όροι, τους οποίους έθεσε η Καβάλα, ώστε να εξασφαλίσει κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα το πόσες θα είναι οι συμμετοχές που θα κάνει ο παίκτης, μιας και φάνηκε από τα εργομετρικά, ότι στον τομέα της φυσικής κατάστασης είναι πίσω.


Και αυτούς τους όρους, ο Ρινκόν τους δέχτηκε χωρίς καμία αντίρρηση, αφού είναι αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.


Βέβαια, όλα αυτά δεν ακυρώνουν το γεγονός της πολύ μεγάλης ποδοσφαιρικής
προσωπικότητας του παίκτη, ο οποίος αναμένεται άμεσα να τεθεί στη διάθεση του Παπακώστα, ενώ είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για αρκετές ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...