Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Κατάσχεση οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση στην Καβάλα

Kav970 Mark
Εννιακόσια εβδομήντα κιλά (970kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες της Τετάρτης, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Συγκεκριμένα, ανωτέρω στελέχη εντόπισαν σε συνεργασία με προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας της ΕΛ.ΑΣ., επί της Εγνατίας οδού, Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε ένας 41χρονος, ο οποίος μετέφερε ποσότητα οστράκων, χωρίς τα συνοδευτικά τους έγγραφα, με σκοπό την πώληση – εμπορία τους.
Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Καβάλας, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω όχημα έφερε εξήντα ένα (61) σάκους με δίθυρα μαλάκια (όστρακα) του είδους ''αχιβάδα'', υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους εννιακοσίων εβδομήντα κιλών (970 kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 41χρονος οδηγός, ενώ κατασχέθηκαν το Ε.Ι.Χ. όχημα καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων.
Πηγή http://www.kavala-portal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...