Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 19:00

«Χρυσά Χριστούγεννα» στην Καβάλα

Αποτέλεσμα εικόνας για καβαλα χριστουγεννα
«Χρυσά Χριστούγεννα» υπόσχεται ο δήμος Καβάλας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα 100 περίπου εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε 37 σημεία του δήμου.
Πρόκειται για τα «Χρυσά Χριστούγεννα» μιας «χρυσής χρονιάς» για την Καβάλα, όπως επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα αναφέροντας την ένταξη των Φιλίππων στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, την παγκόσμια επιτυχία της σκακίστριας Σταυρούλας Τσολακίδου, τα χρυσά τιμητικά βραβεία της πόλης στο διαγωνισμό Best of Awards.
Είναι ένα πρόγραμμα, όχι ανταγωνιστικό προς τις διπλανές πόλεις, όπως η Δράμα με την Ονειρούπολη, αλλά συμπληρωματικό, ανέφερε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου. 
Στόχος να δημιουργηθεί ένα κλίμα χαράς και αλληλεγγύης, που ταιριάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να παροτρύνει τον κόσμο να βγει και να διασκεδάσει σε πείσμα των καιρών και προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν και οργανώθηκαν χάρη στην εθελοντική προσφορά των φορέων, των συλλόγων, των επαγγελματιών της πόλης.
Η πανηγυρική έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του δήμου και αργότερα το συγκρότημα «Εκμέκ».

0 Comments On "«Χρυσά Χριστούγεννα» στην Καβάλα"

NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

MSFREE.GR - www.msfree.gr

VIDEO

Loading...

ΑΡΧΕΙΟ

Συνολικές προβολές σελίδας

Blogger Templates

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

KAΙΡΟΣ

LIVE 48 ώρες για την ΚΑΒΑΛΑ στο τέλος

Αναγνώστες

VIDEO AO KABAΛΑΣ

Loading...