Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013 18:09

Βαφτίζουν ελληνικό το βουλγάρικο αλεύρι στην Περιφέρεια ΑΜΘ!

Φωτογραφία για Βαφτίζουν ελληνικό το βουλγάρικο αλεύρι στην Περιφέρεια ΑΜΘ!
Διατροφικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή το αλεύρι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του ThrakiToday.com σε Καβάλα, Ξάνθη και Κομοτηνή. 

Τεράστιες ποσότητες μη συσκευασμένου αλευριού που παράγεται σε πόλη της γειτονικής Βουλγαρίας αγοράζονται από συγκεκριμένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Στη συνέχεια το χύμα αλεύρι τοποθετείται σε συσκευασίες πάνω στις οποίες δεν αναγράφεται ότι αυτό παράγεται στη Βουλγαρία, αλλά αντιθέτως αναφέρεται ως τόπος παραγωγής η Ελλάδα. Παράλληλα, αν και στις εν λόγω συσκευασίες αναγράφεται πως το προς διάθεση προϊόν δεν διαθέτει συντηρητικά αυτό ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα καθώς το χύμα βουλγάρικο αλεύρι περιέχει συντηρητικές ουσίες.

Ακολούθως φορτηγά οχήματα της επιχείρησης διοχετεύουν με το εν λόγω προϊόν τις αγορές Καβάλας, Ξάνθης και Κομοτηνής παραπλανώντας πλήρως το ανυποψίαστο αγοραστικό κοινό και αισχροκερδώντας σε βάρος του. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχείρηση που προμηθεύεται το βουλγάρικο αλεύρι στο παρελθόν παρήγαγε ελληνικό, ωστόσο πλέον οι αλευρόμυλοί της είναι ανενεργοί. 

thrakitoday.com

0 Comments On "Βαφτίζουν ελληνικό το βουλγάρικο αλεύρι στην Περιφέρεια ΑΜΘ!"

NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

MSFREE.GR - www.msfree.gr

VIDEO

Loading...

ΑΡΧΕΙΟ

Συνολικές προβολές σελίδας

Blogger Templates

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

KAΙΡΟΣ

LIVE 48 ώρες για την ΚΑΒΑΛΑ στο τέλος

Αναγνώστες

VIDEO AO KABAΛΑΣ

Loading...