Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

17χρονη έπεσε θύμα βιασμού έπειτα από «φιλία» με άγνωστο στο Facebook

Σε εφιάλτη εξελίχτηκε η γνωριμία που είχε μέσω Facebook 17χρονη από την Καβάλα με έναν 28χρονο στη Θεσσαλονίκη. Οπως καταγγέλει η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού μετά από απειλές και εκβιασμούς και ήδη ο 28χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση απολογήθηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή.
Οπως περιέγραψε στις διωκτικές αρχές η 17χρονη γνώρισε τον κατηγορούμενο στις αρχές της περασμένης εβδομάδας στο facebook και στη συνέχεια γίνανε «φίλοι». Συζητώντας στο τσατ ανταλλάξανε τηλέφωνα και ακολούθησε καθημερινή επικοινωνία. Μάλιστα η 17χρονη και ο 28χρονος συνομιλησαν και μέσω βιντεοκλήσης η οποία όπως παραδέχεται και η κοπέλα είχε ερωτικό περιεχόμενο. Η ίδια καταγγέλει ότι μετά απ' αυτή την επικοινωνία μετάνιωσε για ότι έκανε και ζήτησε από τον 28χρονο να κόψουν κάθε επαφή είτε τηλεφωνική είτε διαδικτυακή. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος άρχισε να την απειλεί λέγοντας ότι έχει καταγράψει τη βιντεοκλήση και απειλώντας την ότι θα την «ανεβάσει» στο youtube. H 17χρονη όπως είπε στους αστυνομικούς τελικά υπέκυψε στις απειλές του 28χρονου και ήρθε από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο. Η συνάντηση αυτή όμως εξελίχτηκε σε εφιάλτη καθώς σύμφωνα με την καταγγέλουσα ο κατηγορούμενος την οδήγησε στο σπίτι του όπου και τη βίασε. Οταν η κοπέλα επέστρεψε στην Καβάλα εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί και η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές. Τις έρευνες ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 28χρονο, ο οποίος χτες απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
πηγή:agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...