Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο επεισόδιο με Κουλούρη!

Τι άλλο θα ακούσουμε... Σύμφωνα με καταγγελίες αστυνομικών, ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης πέρναγε σωρηδόν φανάρια με κόκκινο, παρέσυρε αστυνομικό, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με άνωθεν εντολή!

Στις 23.30 αστυνομικοί της ομάδας Δίας είδαν μία μαύρη «Μercedes» να παραβιάζει τον έναν μετά τον άλλον ερυθρούς σηματοδότες στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν.
Όταν κατάφεραν να σταματήσουν το πολυτελέστατο αμάξι είδαν με έκπληξη τον οδηγό να ξεκινάει καταιγισμό ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών από τον οδηγό, χωρίς αρχικά να αντιληφθούν ότι επρόκειτο για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, ο Κίμωνας Κουλούρης συνέχισε τις ειρωνίες λέγοντάς τους ότι είναι αδύνατον να εργάζονται με το ευτελές ποσόν των 500 ευρώ μηνιαίως.

Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί. Οι αστυνομικοί δηλώνοντάς του ότι όφειλε ως πολίτης να υποβληθεί στον απαιτούμενο έλεγχο δέχθηκαν νέα επίθεση. Μάλιστα, όταν ένας από αυτούς μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του λέγοντάς ότι εάν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει από επάνω του, ο Κουλούρης γύρισε τον διακόπτη πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, που βρισκόταν τραυματισμένος στο οδόστρωμα, ενώ οι συνάδελφοί του ακινητοποιούσαν τον δράστη, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του.

Ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Αθηνών με περιπολικό, ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, ενώ το αυτοκίνητο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε με γερανό στην Τροχαία. Στη συνέχεια όμως ο πρώην Υπουργός αφέθηκε ελεύθερος παρά την επίθεση και τον τραυματισμό του αστυνομικού παρότι είναι αδικήματα για τα οποία ασκείται αυτεπαγγέλτως δίωξη και ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.

Οι φήμες κάνουν λόγο ότι ο Κίμωνας Κουλούρης απέφυγε την σύλληψη εκαιτίας άνωθεν παρέμβασης κάτι που αν ισχύει είναι τουλάχιστον προκλητικό... Πάντως ο ίδιος ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚπαραδέχεται πως έκανε παράβαση του ΚΟΚ, αλλά όχι ότι χτύπησε τον Αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...