Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Φρουρούμενος στη Μονή Βατοπεδίου ο κλινήρης Εφραίμ

Με απόφαση εισαγγελέα η παραμονή του στη Μονή - Εξετάστηκε απο ιατροδικαστή - Του συμπαραστέκονται ηγούμενοι, ο ΛΑΟΣ και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Προβληματισμένος δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Φρουρούμενος στη Μονή Βατοπεδίου ο κλινήρης Εφραίμ
Στο κελί του στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου θα παραμείνει κλινήρης αλλά φρουρούμενος ο ηγούμενος Εφραίμ, που παρουσίασε υψηλό πυρετό και απορρύθμιση σακχάρου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου.
Την απόφαση αυτή πήρε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Παπαματθαίου που πήγε στη μονή συνοδεία του αστυνομικού διευθυντή Χαλκιδικής, Κωνσταντίνου Παπουτσή, για να εκτελέσει το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε το συμβούλιο εφετών και αφού ο κ. Εφραίμ υπεβλήθη εκ νέου σε εξετάσεις από ιατροδικαστή που τους συνόδευε.
Οι εξελίξεις αναμένεται να απασχολήσουν την Ιερά Κοινότητα στην τακτική συνεδρίαση της Δευτέρας.
Ο ηγούμενος που κατηγορείται για την υπόθεση ανταλλαγών μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου, εμφάνισε προβλήματα υγείας, όπως έγινε γνωστό από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας στις Καρυές και δεν παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα ως όφειλε.
Διαβάστε περισσότερα στο NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...