Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Τα δικα μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου!

Ανακοίνωση της ΛΦΚ με αφορμή τη σύλληψη του Παπακωνσταντίνου

beanΧαρακτηριστικό ενός παρακμασμένου κράτους είναι ότι γελοιοποιεί και τις πιο σημαντικές λειτουργίες του.

Έτσι λοιπόν και η σημερινή προσαγωγή του προέδρου της ΕΚ Καβάλας και διευθύνοντος συμβούλου της Kavala oil μοιάζει περισσότερο με γκάφα του Mr Bean παρά με εκστρατεία για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος παράγοντας ξεχωρίζει για την ακεραιότητα του και την τιμιότητα του στον αθλητικό χώρο. Όταν οι πάντες στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης χρωστάνε παντού, οι αρμόδιοι φορείς επέλεξαν να συλλάβουν με αυτόφωρη διαδικασία τον Κo Παπακωνσταντίνου!

Τι κι αν έχει γίνει πρόσφατα διακανονισμός της οφειλής; Τι και αν οφείλονται στην Kavala oil υπερδεκαπλάσια από το κράτος; Πιθανώς να φταίει ο γεωγραφικός προσδιορισμός στην ομάδα και στην εταιρία που διευθύνει!

Κύριοι μην γελοιοποιείτε έτι περισσότερο την υπηρεσία και το κράτος που εκπροσωπείτε! Ούτε τα πετρέλαια θα κλείσουν, ούτε η Καβάλα θα λυγίσει ούτε ο Καβαλιώτικος αθλητισμός θα χαθεί.

Ελάτε να μας συλλάβετε όλους, είμαστε όλοι ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...