Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση του τέως νομάρχη για το Ενυδρείο

«Οι μελέτες για το Αιγιακό Πάρκο (Ενυδρείο) ή για το φράγμα του Μαριών συντάχθηκαν σύμφωνα με τις υποδείξεις των καθ’ ύλην τεχνικών υπηρεσιών, υποδείξεις, οι οποίες εγκρίθηκαν ομοφώνως από τα συλλογικά όργανα, τόσο από την αρμόδια Νομαρχιακή Επιτροπή, όσο και από το Νομαρχιακό Συμβούλιο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τέως νομάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Καλλιοντζής, με αφορμή την προκαταρκτική εξέταση για την υπέρβαση στο κόστος της μελέτης του Ενυδρείου.

Όπως υποστηρίζει ο κ.Καλλιοντζής αρχικώς οι εγκαταστάσεις του ενυδρείου επρόκειτο να καλύπτουν επιφάνεια 2.500 τ.μ., ενώ με βάση τις υποδείξεις που έγιναν στη συνέχεια από τις συναρμόδιες υπηρεσίες και τους πολιτικούς προϊσταμένους συντάχθηκε μία μελέτη που αφορά ένα συγκρότημα 8.500 τ.μ.. Είναι σαφές πως το τελικό κόστος μίας μελέτης διαμορφώνεται με βάση τις προδιαγραφές και τις παρατηρήσεις που θέτει ο εντολοδόχος, επισημαίνει ο κ.Καλλιοντζής ασκώντας κριτική στο χειρισμό της υπόθεσης από τους διοικούντες την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...