Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση για την αναβάθμιση του ΤΕΙ

Η δημιουργία νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του ΤΕΙ Καβάλας, με έμφαση στην καινοτομία (innovation) και τη Διοίκηση (management), σε συνεργασία με αξιόλογα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Γερμανίας, συζητήθηκαν την Παρασκευή στην Αθήνα, σε συνάντηση της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Πεταλωτή και τον Υφυπουργό Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη, παρουσία του Προέδρου του ΤΕΙ Καβάλας Θανάση Μητρόπουλου και του Αντιπροέδρου του ΤΕΙ Δημήτρη Μπαντέκα.

Στόχος της συνάντησης ήταν η υποστήριξη και η αναβάθμιση του ΤΕΙ Καβάλας ώστε να αποτελεί ένα από καλύτερα ΤΕΙ της χώρας και να συμβάλλει στον Εθνικό και Διεθνή Ακαδημαϊκό και Επιστημονικό χώρο. Τονίστηκε ο προσανατολισμός του ΤΕΙ στην αύξηση των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και ερευνητικών προγραμμάτων και τη διασύνδεση του ΤΕΙ Καβάλας με την αγορά εργασίας, τη βιομηχανία και την εγχώρια και διεθνή παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...