Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

«Η πρόκληση για έναν νέο άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική είναι να μπορέσει να εκφράσει τα πιστεύω του»

Η Μαρίζα είναι ένα νέο ενεργό άτομο της κοινωνίας και πάντα χαίρεσαι να συνομιλείς μαζί της. Η ίδια διπλωματούχος μηχανικός του ΔΠΘ, επαγγελματίας και η νεότερη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Η συνέντευξη απολαυστική μαζί της και η ίδια χαλαρή μας αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της, οι οποίες δεν είναι γνωστές. Η Μαρίζα μας μιλάει για την τολμηρή, όπως την χαρακτηρίζει, υποψηφιότητα της ως βουλευτής, για την ενασχόληση της με το διαδίκτυο, για το πώς περνάει τις ελεύθερες ώρες της και για το ποια αρετή προτιμά σε έναν άνδρα!

Επίσης ως άτομο που ασχολείται με τα κοινά, η Μαρίζα σχολιάζει για το αν την ενδιαφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κυρίες και κύριοι ... η Μαρίζα Τσακαλέρου – Κλαπάφτη.

Μαρίζα αρχικά να σε ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνεις να παραχωρήσεις μια συνέντευξη στο INPOST.gr! Άνθρωπος της Περιφέρειας μας, γεννημένη στην Καβάλα, Διπλωματούχος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Καλύτερα όμως να συστηθείς εσύ στους αναγνώστες μας.
Σας ευχαριστώ που μου δίνεται την δυνατότητα να συστηθώ στους πολυάριθμους αναγνώστες σας. Αποφοίτησα Διπλωματούχος Μηχανικός του ΔΠΘ, με εξειδίκευση στην οργάνωση και διοίκηση τεχνικών συστημάτων. Διατηρώ Τεχνικό Γραφείο παράλληλα με την ερευνητική μου δραστηριότητα στο Πολυτεχνείο και η επαγγελματική μου ζωή κινείται ανάμεσα σε Καβάλα και Ξάνθη έχοντας αναφορές και στις δύο κοινωνίες.
Βλέπω την ενασχόληση με την πολιτική και τα κοινά ως υποχρέωση για όλους δοθέντος ότι μας επηρεάζει όλους.
Έτσι διακριτό σημείο στην πορεία μου αποτελεί το γεγονός ότι στις εθνικές εκλογές του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έκρινε σκόπιμο να με επιλέξει ως υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Καβάλας, στο πλαίσιο μιας ανανέωσης του ψηφοδελτίου.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...