Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

aok Το λαϊκό ψήφισμα των φιλάθλων της Καβάλας έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της πόλης:

Ύστερα από όσα διέρρευσαν στον τύπο, σχετικά με μυστικές συμφωνίες εις βάρος του ΑΟΚ, δηλώνουμε ότ είμαστε αντίθετοι και ενάντιοι σε οποιαδήποτε μορφή μετακίνησης της ομάδας στη Θεσσαλονίκη ή παραχώρησης του ΑΦΜ της ΠΑΕ, στον Ηρακλή.

Κανείς δεν μπορεί να καπηλευτεί την σαρανταεξάχρονη ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας, κανείς δε έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει από τη πόλη, ένα κομμάτι της ιστορίας της. Ο ΑΟΚ έχει φιλάθλους τους Καβαλιώτες, ο ΑΟΚ έχει πόλη την Καβάλα.

Καλούμε αύριο Τετάρτη και ώρα 8.30 μμ, όλους τους φιλάθλους του ΑΟΚ, καθώς επίσης τους βουλευτές του Νομού, το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, της ΕΠΣ Καβάλας, των Παλαιμάχων και όλων των θεσμικών φορέων σε μια Πανκαβαλιώτικη συνάντηση στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο ΑΟΚ ανήκει στους Καβαλιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...