Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Την… έπεσαν σε Α. Νταλάρα και Ροντούλη!

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι επιθέσεις εναντίον βουλευτών από πολίτες, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Την… έπεσαν σε Α. Νταλάρα και Ροντούλη!

Τελευταίο θύμα επίθεσης η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, που βρέθηκε σήμερα για προγραμματισμένη εκδήλωση στην περιοχή του Ζωγράφου. Συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της με συνέπεια να την εγκλωβίσουν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.

Το εξαγριομένο πλήθος πέταξε μπουκάλια, πέτρες, πλαστικά κ.α. Αμέσως στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που με την βοήθειά τους η υφυπουργός συνέχισε κανονικά την ομιλία της στο Πνευματικό Κέντρο.

Να σημειώσουμε πως στις 2/5 η Άννα Νταλάρα είχε παραστεί σε εκδήλωση Ποντίων στα Σούρμενα, όπου και είχε δεχτεί παρόμοια επίθεση. Τότε απευθυνόμενη στο πλήθος είχε πει: « Να είστε ήσυχοι, να σέβεστε τη Δημοκρατία. Ακούστε και αντιδράστε μετά». Οι αποδοκιμασίες τότε συνεχίστηκαν με συνέπεια να αποχωρήσει από την εκδήλωση εμφανώς ενοχλημένη.

Επίθεση και στον Ροντούλη

Στόχος επίθεσης έγινε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλης στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, σήμερα το απόγευμα, όταν δεκάδες άτομα του πέταξαν αβγά.

Για το περιστατικό υπάρχουν διάφορες αναφορές, ενώ σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους όσοι του επιτέθηκαν άνηκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει βέβαια την επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή στα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης την περασμένη Πέμπτη. Το εξαγριωμένο πλήθος και τότε είχε πετάξει αντικείμενα, ενώ ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε πως την επίθεση πραγματοποίησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: Newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...