Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Paggaio Trail Running


Ο αγώνας θα γίνει Κυριακή 8 Μαίου 2011 και ώρα 09.00 π.μ -14.00 μ.μ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας είναι ορεινός δρόμος απόστασης 24 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια (18km) και δασικούς δρόμους (6km) και το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 160μ εως 1650μ. Η διαδρομή έχει σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς τα μονοπάτια είναι ορειβατικά και κινούνται σε απότομες πλαγιές. Στη διαδρομή θα υπ...άρχει λάσπη, νερό . Σημαντικά χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες. Θα πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στους κανόνες του αγώνα.Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που δεν σεβάστηκε το ΒΟΥΝΟ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Θα υπάρχουν δύο μόνο κατηγορίες: ανδρών και γυναικών.
Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα δεχθεί η διοργάνωση θα είναι 150 αθλητές.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη και θα πρέπει να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις για το οποίο θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
http://www.trailrunning.dimospaggaiou.gr/

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 15 Ευρώ και θα καταβάλλεται στην Αγροτική Τράπεζα στον αριθμό 085 01 005898 75 με IBAN GR47 0432 3380 0008 5010 0589 875 Δικαιούχος( Ηρακλης Μαντζουρης).Παρακαλούμε στην κατάθεση σας η αιτιολογία να ειναι(αγώνας παγγαίου). Στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικά (μετάλλειο, τεχνικό μπλουζάκι ), και γεύμα στον τερματισμό.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 8 Μαίου 2011, 07:30 - 08:30 από την γραμματεία του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.

ΕΠΑΘΛΑ: Μετάλλιο για όλους τους αθλητές, κύπελα για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες, τιμητική διάκριση για τον μεγαλύτερο και μικρότερο σε ηλικία αθλητή ή αθλήτρια. Αθλητικά δώρα στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Οι σταθμοί τροφοδοσίας θα είναι τρείς και θα βρίσκονται περίπου ανά 6ΚΜ. Επιπλέον η διαδρομή περνάει από ρεματιές και πηγές,με πόσιμο νερό
Σταθμός 1: Νερό και Ισοτονικό και Gel
Σταθμός 2: Νερό, Ισοτονικό,Ενεργειακό Gel και σνακ
Σταθμός 3: Νερό και Ισοτονικό

ΣΗΜΑΝΣΗ: Η διαδρομή θα σημανθεί όλοι και θα υπάρχουν δείκτες στα δύσκολα σημεία.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Ερχόμενοι από τον εθνικο δρομο Θεσσαλονίκη προς Καβαλα στα 120ΚΜ στα δεξια σας εχει εξοδο για ελευθερουπολη.στρίβεται δεξιά και στα 500Μ εχει πινακιδες που γραφουν( Κηπια, Ελευθερουπολη) περνετε τον δρόμο για Κήπια.Στα 2ΚΜ είναι το χωρίο Αυλή που θα γίνει ο αγώνας.εκεΊ θα υπάρχει άτομο στην πλατία που θα σας καθοδηγήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...