Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Off side η ποδοσφαιρική Ελλάδα...

Με εντυπωσιακό τρόπο ο Αχιλλέας Μπέος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αφού αναγνώρισε τη φωνή του στις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατήγγειλε ως υποκλοπέα τον εφοπλιστή, Νίκο Πατέρα.
.......
Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello sport» σε άρθρο της, επικαλούμενη ελληνικές πηγές, αναφέρει ότι άνθρωπος για λογιαριασμό του Ολυμπιακού φέρεται να προσέφερε χρήματα στον Ιταλό διαιτητή του αγώνα, Μακάμπι - Ολυμπιακός, ο οποίος ωστόσο δεν τα πήρε.
.......
Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ετοιμάζεται να αποστείλει ο Σταύρος Αδαμίδης, με την οποία ζητά την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας το παράδειγμα της Μάργκαρετ Θάτσερ στην Αγγλία.
.....

«O Γκαγκάτσης θησαυρίζει από το στοίχημα»

......
Εξώδικο σε δεκάδες ενημερωτικά sites και blogs έχει στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφορικά με όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες!
.......
Ωστόσο, τη μεγάλη ατάκα την πέταξε ο Μπέος στην τελευταία του απάντηση, όταν σε ερώτηση (χωρίς μικρόφωνο) για τo ποιος είναι ο Βαγγέλης που ακούγεται στις κασέτες, είπε"Mπορεί να είναι και ο Περπινιάδης!"
........
“Μου έλεγε ο Πατέρας πως είχε καταγεγραμμένες συνομιλίες άλλων ανθρώπων”
.......
“Ο κ. Μπέος εκτός από πετυχημένος παράγοντας, πολυτάλαντος και λαλίστατος μας απέδειξε σήμερα ότι είναι και εξαιρετικός σεναριογράφος. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δώσει κασέτες σε οποιονδήποτε διότι δεν έχω κασέτες στην κατοχή μου.
.....
Στα χέρια του “μυστηριώδους” παράγοντα είναι η τρίτη κασέτα που περιέχει όσα αφορούν τον Δαλούκα. Αυτές οι συνομιλίες είναι μεταξύ των “σημαντικότερων προσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε και Δελτίο Τύπου για τις δηλώσεις Μπέου: "Μάλλον νομίζει πως οι δικαστές είναι νοητικά καθυστερημένοι".

ΞΕΒΡΟΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ........ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΕΙ...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...