Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Κατά πλειοψηφία ο πρώτος προϋπολογισμός της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες το απόγευμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, ο πρώτος προϋπολογισμός της αιρετής Περιφέρειας, που αφορά το 2011. Αρνητικά ψήφισαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

«Ως ένα άνευρο, υποαναπτυξιακό κείμενο παράθεσης αριθμών, χωρίς σχέδιο και όραμα, δίχως προγραμματικούς και πολιτικούς στόχους» χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης, Γιώργος Παυλίδης. «Ο Προϋπολογισμός δεν είναι λογιστική κατάσταση αλλά ο καθρέφτης της αντιλαϊκής πολιτικής που ασκείται από τις εργασιακές σχέσεις μέχρι τη φορομπηχτική πολιτική απέναντι στο λαό» αναφέρει παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη μεταφορά του κόστους μισθοδοσίας στους κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους, αντί των κρατικών πόρων ως τώρα. Σύμφωνα με την αντιπολίτευση επιβαρύνει τον προϋπολογισμό και δημιουργεί επισφάλειες στους εργαζομένους. «Αλίμονο αν δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τους μισθούς των υπαλλήλων μας» απάντησε ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης.

http://news.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...