Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Αποχώρησε η ομάδα Καλλιοντζή από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας


Με την αποχώρηση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης σημαδεύτηκε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Ο επικεφαλής της κ. Καλλιοντζής διαδικαστικά έθεσε εκ νέου το θέμα της ενημέρωσης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, υποστηρίζοντας ότι η διοίκηση δεν είναι συνεπής αφού οι φάκελοι δεν είναι ενημερωμένοι.
Επίσης, έθεσε θέμα πρόσκλησης των δημοτικών συμβούλων η οποία πρέπει να επιδίδεται τρεις εργάσιμες ημέρες πριν και με αποδεικτικό τονίζοντας ότι ο ίδιος ενημερώθηκε την Πέμπτη τηλεφωνικά, κάτι που το χαρακτήρισε απαράδεκτο να συνεχίζεται αφού αν δεν ενημερωθούν εγκαίρως δεν μπορούν να τοποθετηθούν υπεύθυνα στα θέματα. Η κατάσταση ξέφυγε πλέον, όπως είπε, και γι’ αυτό η παράταξή τους αποσύρθηκε από τη συνεδρίαση. Ο δήμαρχος κ. Σιμιτσής σχολιάζοντας τόνισε ότι αυτό είναι μια θεαματική επίδειξη της πολιτικής από την ομάδα Καλλιοντζή, τονίζοντας ότι η πρόσκληση των συμβούλων χρειάζεται να γίνει τρεις μέρες πριν, όπως και γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...