Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αλβανοί φοιτητές: FUCK GREECE !!

Έχουμε πεί πολλές φορές, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον εθνικισμό των γειτόνων μας... κι ακόμη σοβαρότερο με κάποιους Έλληνες
ηλίθιους κομπλεξικούς της "συμμαχίας των πρόθυμων", που για να ετεροπροσδιοριστούν ως "προοδευτικοί" βρίσκουν συνεχώς "εθνικιστές" και "ακροδεξιούς" στην Ελλάδα και δεν βλέπουν τα κύματα μίσους, που κατακλύζουν τα Βαλκάνια και τα οποία ενθαρρύνουν οι ίδιοι.

Αλβανοί φοιτητές διαδηλώνουν έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, με πανό που βρίζει την Ελλάδα χυδαία.

Από κοντά και με μεγάλη προσοχή παρακολουθεί το υπουργείο Εξωτερικών την εξέλιξη της πολιτικής κρίσης στην Αλβανία, καθώς το τεταμένο κλίμα θέτει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή τόσο των δημοτικών εκλογών της 8ης Μαΐου όσο και της απογραφής πληθυσμού, ζητήματα για τα οποία έχει άμεσο ενδιαφέρον η ελληνική μειονότητα.

Την ηλεκτρισμένη πολιτική ατμόσφαιρα επιχειρούν να εκμεταλλευτούν ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι, με πιέσεις και εκβιασμούς, ώστε να μην υπάρξει σαφής καταγραφή των μειονοτήτων και κυρίως της ελληνικής στα νότια της χώρας. Η κατάσταση αυτή είχε και παράπλευρες απώλειες, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ανακλήθηκε ο έλληνας πρόξενος στην Κορυτσά, ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες και διάβημα της αλβανικής κυβέρνησης. Επισήμως ο Θεόδωρος Οικονόμου «βρίσκεται στην Αθήνα», ωστόσο στην πραγματικότητα έχει τεθεί στη διάθεση του υπουργού Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...