Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Συζήτηση για την βελτίωση υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων

Η βελτίωση του επιπέδου υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων και των τουριστών που επιβαίνουν σε αυτά, συζητήθηκε εκτενώς στη διάρκεια της δεύτερης κατά σειρά άτυπης Επιτροπής Θαλάσσιου Τουρισμού Κρουαζιέρας που συνεδρίασε χθες το πρωί στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ελένη Γαρυφάλλου, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Αριστείδης Χαλάτσης, ο γενικός διευθυντής της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΑ» Στράτος Μαρουλάς, εκπρόσωποι του Τελωνείου, των ναυτικών πρακτόρων της Καβάλας, του Λιμεναρχείου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Τη συνεδρίαση παρακολούθησε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού Κώστας Παπακοσμάς. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα όπως η μέχρι σήμερα πορεία των ενεργειών για την προβολή της κρουαζιέρας, τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον έλεγχο των διαβατηρίων από την Αστυνομική Διεύθυνσης άλλα και στον τελωνειακό έλεγχο κατά την υποδοχή των κρουαζιερόπλοιων και πως αυτά μπορούν να επιλυθούν. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εμπλουτισμό των ενεργειών υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων και την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...