Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεισε τις τελευταίες «τρύπες» η Καβάλα

Tις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, που θα οδηγήσουν στην Καβάλα στην είσοδο στα πλέι οφ, πραγματοποίησε η ομάδα της Μακεδονίας, με την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών αλλά και νεαρών ελπιδοφόρων.

Οι «Αργοναύτες» απέκτησαν τον Βερντάν Γιέσε. Πρόκειται για έναν Κροάτη κεντρικό αμυντικό αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Βοσνία και την Ολιμπίκ, είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ενώ έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην πατρίδα του με τις φανέλες των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ν.Σ. Ζάγκρεμπ.

Η δεύτερη προσθήκη ακούει στο όνομα… Λιονέλ Ρίος. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του πριν λίγες μέρες με τον Αστέρα Τρίπολης και τελευταία στιγμή συμφώνησε με τους «Αργοναύτες». Θα βοηθήσει το κέντρο της ομάδας, καθώς πρόκειται για έναν επιτελικό μέσο με φοβερά τεχνικά προσόντα και με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Παράλληλα, η ομάδα της Μακεδονίας απέκτησε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Γαβριήλ Αποστολίδης είναι 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα αποκτήθηκε ο Ζεντιάν Μανουκά, που είναι Αλβανός και θεωρείται εξαιρετική μελλοντική επένδυση, ο 18χρονος Βαλεντίνος Βλάχος που προέρχεται από γεμάτες χρονιές στους «Νέους» του Παναθηναϊκού, καθώς και ο Άγγελος Ελευθεριάδης. Ο 20χρονος χαφ άνηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε 15 φορές.

http://www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...