Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Όχι τις Κυριακές λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Αντίθετος στο ενδεχόμενο λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλα.

Σε δηλώσεις ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ηλιάδης τόνισε πως αυτή η ενέργεια θα ευνοήσει μόνο τα μεγάλα καταστήματα ενώ θα συμπαρασύρει σταδιακά και άλλους κλάδους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το θέμα δεν είναι καινούριο αλλά είναι όμως η πρώτη φορά που γίνεται πρόταση από τον Πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, αλλά ωστόσο δεν υπάρχει καμία απόφαση διοικητικού συμβουλίου, το οποίο και θα συνεδριάσει στις 24 Ιανουαρίου. Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου έχει επανειλημμένα εκφραστεί αρνητικά με όλους τους τρόπους για το θέμα των Κυριακών. «Είμαστε αντίθετοι στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και θεωρούμε ότι το «ξεχείλωμα» της Κυριακής θα ευνοήσει μόνο τα μεγάλα καταστήματα και θα είναι ταφόπλακα για όλες τις μικρές επιχειρήσεις, με δεδομένο ότι από τον καταναλωτή λείπει το χρήμα και όχι ο χρόνος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...