Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Με προβλήματα οι μετακινήσεις στην Καβάλα και το νομό λόγω χιονιού

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ανατολική Μακεδονία προκαλεί η συνεχιζόμενη χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή. Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες σε όλο του οδικό δίκτυο των νομών Καβάλας και Δράμας, αλλά και σε σημεία εντός των πόλεων.

Με προσοχή, αλλά χωρίς αλυσίδες, μπορεί να γίνεται η πρόσβαση στο νοσοκομείο της Καβάλας, για το οποίο ξεκίνησαν τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στις 10 το πρωί. Στη διάρκεια της ημέρας, το αστικό ΚΤΕΛ ξεκινά τα δρομολόγιά του ανά περιοχή, ανάλογα με την κατάσταση του δρόμου.

Στις 10 το πρωί ξεκίνησε δρομολόγιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας προς τη Θεσσαλονίκη, πλήρες επιβατών, και, αναλόγως με την κατάσταση του δρόμου, θα γίνει στη 1 το μεσημέρι το επόμενο δρομολόγιο. Τα μόνα δρομολόγια, που έχουν γίνει εντός του νομού Καβάλας, είναι προς Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη.

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για Θάσο παρά μόνο από το λιμάνι της Κεραμωτής με το κλειστού τύπου πλοίο. Προβλήματα από τη χιονόπτωση εντοπίζονται και στο βορειοανατολικό κυρίως τμήμα της Θάσου.

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στους νομούς Καβάλας και Δράμας. Με ανακοίνωσή του, το ΤΕΙ Καβάλας αναστέλλει για σήμερα τη λειτουργία του.

Από το Πειραματικό Γυμνάσιο Καβάλας ανακοινώνεται ότι οι έλεγχοι επιδόσεως των μαθητών θα δοθούν τη Δευτέρα στη 1.30 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...