Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πρωτοβουλίες για την προσφορά αίματος σε Καβάλα

Κάλεσμα για συμμετοχή στις καθιερωμένες αιμοληψίες του Οκτωβρίου απευθύνει στα μέλη, αλλά και τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας. Για το λόγο αυτό, αύριο και το Σάββατο, η κινητή Μονάδα Αιμοληψιών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης με το απαιτούμενο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας θα βρίσκεται από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Παράλληλα, θα γίνονται εγγραφές δωρητών οργάνων σώματος.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου των αιμοληψιών-και στον ίδιο χώρο-θα γίνεται παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων Σώματος. Το καλύτερο έργο θα αποτελέσει την αφίσα του Συλλόγου σε προσεχείς αιμοληψίες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία του αστυνομικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Καβάλας, σήμερα (Πέμπτη) και αύριο (Παρασκευή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...