Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Άρη Γιαννακίδη, όπως ανακοινώθηκε χθες επισήμως. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας είναι ο πολιτικός μηχανικός Γιάννης Ξανθόπουλος και Ξάνθης ο εκπαιδευτικός Φώτης Καραλίδης.
Ο γραμματέας της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΝ Κώστας Μορφίδης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του νομού με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Τάκη Χαρίτου. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δράμας είναι ο Δημήτρης Καρβούνης.
Μία ακόμα ομάδα υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του, «Ώρα για έργο», παρουσίασε χθες το απόγευμα στη συνοικία της Παναγίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Καλλιοντζής.
Ο Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, που βρίσκεται έναντι της Αγροτικής Τράπεζας Χρυσούπολης, απόψε (Παρασκευή) στις 8.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...