Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ένταση στην Καβάλα από φορτηγατζήδες

Επεισόδια απειλήθηκαν πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης "Κavalaexpo 2010" ...από ομάδα ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης, έξω από το συνεδριακό κέντρο της Καβάλας, όταν έφτασε ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης. Ο κ. Τιμοσίδης βρέθηκε εκεί για τα εγκαίνια της 18ης Περιφερειακής Έκθεσης με την επωνυμία «Kavalaexpo 2010» που διοργανώνει το επιμελητήριο της πόλης.


Ο υφυπουργός Υγείας με απόλυτη ψυχραιμία απέφυγε να απαντήσει στις προκλητικές ενέργειες των συγκεντρωμένων και δέχθηκε να συναντήσει τριμελή αντιπροσωπεία τους. Το αίτημα έγινε δεκτό από μέρους των διαμαρτυρομένων και πριν τα εγκαίνια της έκθεσης συζήτησε μαζί τους παρουσία του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Άγγελου Τσατσούλη.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών επέδωσαν στον υπουργό υπόμνημα με τα αιτήματα τους, ζήτησαν την απόσυρση του νομοσχεδίου και τόνισαν δεν θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...