Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Το περιβάλλον, η κοινωνική πολιτική, η μέριμνα για τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Καβάλας και η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, αποτελούν τους άξονες του προεκλογικού προγράμματος του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη, όπως τους παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου. Κάλεσε δε τους συνυποψηφίους του να δεσμευτούν για μια πολιτισμένη, με σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον προεκλογική περίοδο.
Την Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010, στις 7.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Λούσυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Καλλιοντζής, θα προβεί στην παρουσίαση μέρους των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, του οποίου ηγείται, καθώς επίσης το έμβλημά του και το όνομά του.
Στο νησί της Θάσου, συνοδευμένος από τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Παναγιωτόπουλου και τους δύο υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Μαρίνα Φιλιππίδου και Αλέκο Ελευθερίου, επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και αντινομάρχης Καβάλας, Ανδρέας Μπαλίκας. Σήμερα, Πέμπτη, στις 11 το πρωί, ο κ. Μπαλίκας θα επισκεφθεί συσκευαστήρια σταφυλιών στην περιοχή του δήμου Ελευθερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...